Maitinimo organizavimas

Mokyklos–darželio „Žiogelis“ 2015-2016 m. m.  trijų savaičių valgiaraštis

PIRMADIENIS

PIRMADIENIS

PIRMADIENIS

 

Pusryčiai: Virtas kiaušinis, j.duona su sviestu, arbatžolių arbata.Pietūs: Kaimiška bulvienė,  balta plikyta duona, maltinis ,,Orbita”,  bulvių košė, pomidorų-agurkų salotos, sultys.

Pavakariai: Virti makaronai  su daržovių- grietinėlės padažu, kmynų arbata.

Pusryčiai: Virti makaronai su sūriu, sausainis, arbatžolių arbata.Pietus: Daržovių sriuba, balta plikyta duona, kotletas, bulvių košė, kopūstų salotos, kompotas.

Pavakariai: Kepti varškėčiai su grietine,  kmynų arbata.

 

Pusryčiai: Manų košė su sviestu, sausainis, arbatžolių arbata.Pietus: Žirnių-perl.kr. sriuba, balta plikyta duona, maltinis, bulvių košė, raugintų kopūstų salotos, gėrimas.

Pavakariai: Bulvių kukuliai su varške sviesto-grietinės padažu, kakava su pienu.

 

ANTRADIENIS

ANTRADIENIS

ANTRADIENIS

 

Pusryčiai: Ryžių košė su sviestu, batonas su sviestu ir sūriu, arbata .Pietūs: Barščiai su pupelėmis, ruginė duona, maltos mėsos kepsnys ,,Berželis”, bulvių košė, pomidorai, kompotas.

Pavakariai: Naminė bandelė su pieniška dešrelė ,kakava su pienu

Pusryčiai: Omletas, batonas su sviestu , arbata su pienu.Pietus: Kopūstų sriuba, ruginė  duona, kukulis, grikių košė, burokėlių salotos, kompotas.

Pavakariai: Mielių blynai su uogiene, kmynų arbata.

Pusryčiai: Perlinių kr. košė su sviestu, sumuštinis su sūriu, kmynų arbata.Pietus: Lietuviški barščiai, ruginė duona, maltos mėsos dešrelė, grikių košė, morkų-obuolių salotos, kompotas.

Pavakariai: Omletas, juoda duona su sviestu, arbatžolių arbata.

 

TREČIADIENIS

TREČIADIENIS

TREČIADIENIS

 

Pusryčiai: 5-ių grūdų kr. košė  su sviestu, sumuštinis su dešra, kmynų arbata.Pietūs: Itališka sriuba, balta plikyta duona, keptas vištienos maltinukas,  grikių košė, burokėlių salotos, kompotas.

Pavakariai: Virti varškėčiai  su sviesto-grietinės padažu, kakava su pienu.

Pusryčiai: Miežinių kr. košė su sviestu, sumuštinis su sūriu, kmynų arbata.Pietus: Žirnių sriuba, ruginė  duona, vištienos šlaunelė su daržovėmis, bulvių košė, morkų salotos, kompotas.

Pavakariai: “Ežiukai“ su  sviesto-grietinės padažu, arbata su pienu.

 

Pusryčiai: ,,Draugystės”  košė su sviestu, sumuštinis su virta dešra, arbatžolių arbata.Pietus: Valstiečių sriuba, balta plikyta duona, vištienos maltinis „ Baltija‘‘, bulvių košė, burokėlių salotos, kompotas.

Pavakariai: Makaronų-varškės apkepas su uogiene, kakava su pienu.

 

KETVIRTADIENIS

KETVIRTADIENIS

KETVIRTADIENIS

 

Pusryčiai: Manų košė su sviestu, sumuštinis su sūriu, arbatžolių arbata.Pietūs: Agurkinė sriuba, ruginė  duona, guliašas, bulvių košė,  morkų-obuolių salotos, kompotas.

Pavakariai: Lietiniai blynai su uogiene, kmynų arbata. .

Pusryčiai: Trinta varškės masė,  batonas su džemu, kakava su pienu.Pietus: Burokėlių sriuba, balta plikyta duona, plovas, marinuoti  agurkai ,gėrimas.

Pavakariai:.Bulvių plokštainis su padažu, kmynų arbata.

Pusryčiai: Grikių kr. košė su sviestu, sumuštinis su  sūriu,  arbatžolių arbata.Pietus: Pomidrų-ryžių sriuba, ruginė  duona, mėsos pjausnys , bulvių košė, burokėlių-ž.žirnelių salotos, sultys.

Pavakariai: Daržovių košė su dešra, juoda duona, kmynų arbata.

 

PENKTADIENIS

PENKTADIENIS

PENKTADIENIS

 

Pusryčiai: Perlinių kr. košė su sviestu, sumuštinis su lydytu sūriu, arbatžolių arbata.Pietūs:, Kopūstų sriuba, balta plikyta duona, žuvies “Ragelis“, bulvių košė ,marinuoti agurkėliai, gėrimas.

Pavakariai: Varškės apkepas su grietine, kmynų arbata.

Pusryčiai: Avižinių drbs.. košė su sviestu, sumuštinis su lydytu sūriu, arbatžolių arbata.Pietus: Pupelių sriuba, ruginė duona, balandėlis, bulvių košė, pomidorų salotos, kompotas.

Pavakariai: Pieniška sriuba, batonas su sviestu.

Pusryčiai: Ryžių kr. košė su sviestu, sumuštinis su lydytu sūriu, arbatžolių arbata.Pietus: Ukrainietiški barščiai, balta plikyta duona, vištienos troškinys, bulvių košė, marinuoti agurkai, kompotas.

Pavakariai: Sklindžiai su grietine, kakava su pienu.

 

MIR.LT   © 2017